23 januari 2015

Renoveringen - snart färdigt!!!

Renoveringen har av naturliga skäl dragit ut på tiden, men desto pirrigare är det att få flytta in i våra nya sovrum och det ska bli såååå skönt!

I och för sig så sover vi väldans bra nere i källaren men det kan räcka nu. Så ...nu så! Det börjar närma sig det man kallar FÄRDIGT! Lite golvlister bara som saknas men det känns som en bagatell just nu ;-) När lacken har härdat rejält så flyttar vi in i våra nya rum, tjoho!!



Golvet fick ett lager med Jotun Lady Pure Nature och sedan använde jag Trestjerners golvlack, helmatt. Otroligt härliga att stryka på, både lasyr och lack. Kan varmt rekommenderas!  Och tusen tack  Zandra för tipset! 



Tapeten i Charlies rum är från Fermliving, var på väg att ta den harlekinrutiga (som så många andra) men så hittade vi denna och tyckte den var perfekt för Charlie just nu! Det var roligt att se hans min när han kom in i rummet första gången. Kaniner!!! Och nallar!!! Så fort han kan så kryper han in där och fram och pekar, hihi! Underbart att han gillar den också!

2 kommentarer:

  1. Så gullig pojktapet och kul att Charlie gillade den också :) Ha en fin helg, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Tack Suss, skoj när han blev så glad över mönstret ;-)
    Fin helg till dig också!

    SvaraRadera